<

11:56
1 вересня!

Шановні друзі! День 1 вересня завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. На жаль, в 2022 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни діти продовжують прагнути отримати нові знання.

Цього року ліцей номер 7 радо відкрив двері першачкам, зустрівши їх на шкільному подвір’ї у ранковому колі. Малюки дарували вітання один одному, заряджалися позитивними емоціями, відгадували загадки, співали «Ой, у лузі червона калина…», приймали вітання від вчителів. Шістдесятий рік поспіль школа приймає у свої обійми першачків і дарує тепло свого безмежного серця, а малеча приєднує свої маленькі серденька до великої шкільної родини. Здобувачі освіти 2-11 класів долучилися до святкування Дня знань, першим онлайн-уроком «Ми українці: честь і слава незламним!»

День знань — символ чистоти, доброти. Це початок навчального року! Це чудовий привід зібратися з думками і зануритися в бездонний океан науки. Нехай цей рік буде набагато яскравішим, крутішим та успішнішим, ніж минулий, і нехай попереду чекає багато відкриттів, звершень і блискучих перемог. Учіться, дійте, мрійте, працюйте, старайтеся, вірте і перемагайте!

Миру вам! Все буде Україна!

" />

" />" />" />

Переглядів: 97 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar