<

15:20
А жінка так на весну схожа

                                        І прокидається від сну…
                                 І березень дарує чудо,
                                 Розпочинаючи весну.

 

    Весна не забарилась і прийшла до нас з весняними квітами, посмішками, теплими привітаннями…

    Прийшла з першим весняним святом – 8 Березня -  святом прекрасних і ніжних, сильних та слабких, чуйних та вразливих жінок.
       6 березня 2020 року у школі відбувся святковий концерт, який підготували учні 10 класу разом з класним керівником РахуД.Є.         Почалося свято словами привітання
директора школи Лисенко М.І.   Вона побажала усім присутнім жінкам творчої наснаги, успіхів у роботі, веселих усмішок та старанних учнів. Організатори при підготовці заходу підійшли творчо, креативно та провели концерт в форматі 7 Д ( інтерактивні, яскраві, анімаційні, музикальні, танцювальні, веселі, емоційні).

       Ведучий свята Болгов Микола зворушливо та урочисто водночас передав усім жінкам та дівчатам шану та любов усієї сильної половини шкільної родини. Учні   декламували вірші, розповідали гуморески, лунали мелодійні пісні; піднімали настрій театральні дійства та гумор; масу яскравих емоцій подарував ансамбль хлопців. Хлопці, справжні джентельмени,  були неперевершеними!  Дівчатка 1- А класу під пісню « Мати каже правду» виконали чудовий танок.   У залі панувала атмосфера теплого родинного свята. Щирі вітання учасників свята подарували присутнім гарний весняний настрій.
         Дякуючи  учням 10 класу,  Раху Д.Є., всі присутні  покинули зал в піднесеному настрої, з посмішками на вустах та радістю в серцях.  Що може бути кращим для наших юних артистів, ніж вдячні погляди глядачів та гучні оплески залу! Ще раз зі святом весни та любові, ніжності та краси! 

Переглядів: 197 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar