<

09:17
"Безпечне та здорове робоче середовище - основний принцип та право на роботі" під таким гаслом пройшов Тиждень охорони праці в ліцеї

За ініціативи Міжнародної організації праці кожного року 28 квітня відзначається Всесвітній день охорони праці. Ідея проведення цього дня бере початок від Дня пам’яті загиблих працівників, уперше проведеного американськими та канадськими працівниками в 1989 році. Працівники, здобувачі освіти Ліцею також долучилися до відзначення Всесвітнього дня охорони праці. «Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип та право на роботі» під таким гаслом пройшов Тиждень охорони праці в закладі. В рамках тижня було організовано:
- виставку нормативної і фахової літератури з питань охорони праці;
- круглий стіл для технічних працівників на тему: «Формуємо разом
позитивну культуру безпеки та здоров’я»;
- внутрішній аудит стану охорони праці у навчальних кабінетах; стан ведення журналів обліку інструктажів тощо;
- перегляд інструкцій з охорони праці;
-тренінг для педагогічних працівників «Безпечна робота у закладі освіти»;
– учні 1 класу переглянули й обговорили поведінку персонажів мультфільмів з огляду на виконання правил безпечної поведінки ( відео “Корисні звички”).
- інформ – дайджест «Безпечне та здорове робоче середовище - основний принцип та право на роботі»;
- година спілкування для учнів 1 х класів «Від мрії до професії».
Усі учасники тижневих активностей запам’ятали, що охорона праці – це система заходів, спрямованих на збереження здоров’я та працездатності людини. Конституція України гарантує всім працівникам право на безпечні умови праці. Створення таких умов і є завданням охорони праці!

 

 

  

Переглядів: 75 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar