<

09:46
День зустрічі птахів

Доброю традицією в нашій школі стало щорічне проведення взимку акцій – конкурсів екологічного спрямування. Не став винятком і цей навчальний рік. І ось гамірно і весело пройшла акція «Годівничка».

В акції взяли участь учні 1 – 4 класів.

Завданням акції було виховання у дітей поваги та бережливого ставлення до природи та бажання допомогти зимуючим птахам вижити у скрутні зимові місяці. За період проходження акції учні майстрували та розміщували на теріторії школи годівнички, здійснювали підгодівлю птахів, проводили спостереження за птахами, визначали місця, де птахи зустрічаються частіше.

Юні захисники пташок та їхні батьки дуже відповідальне та творчо підійшли до роботи. Учнями та їх батьками були виготовлені годівнички різних типів та розвішані на території школи. Учасники експериментували з матеріалами, формами, розмірами, стилями. Виготовляли годівнички з дерева, картону, пакетів, природних матеріалів.

Деякі так захопилися, що змайстрували не лише один будиночок, а й два.

Всього було виготовлено 24 годівничок.

Визначити переможця було просто неможливо, тому що всі годівнички – чудові. Але самими активними були учні 1 – Б класу ( класовод Тоноян С.І.), які разом з батьками виготовили 10 годівничок.

Всі учасники отримали подяки.

Переможцями конкурсу на кращий малюнок стали учні Кучковський Дмитро ( 3-Б кл.) та Іванова Поліна ( 5-Б кл.)

Вчитель початкових класів Голобока Н.І. взяла участь в конкурсі на кращу розробку заняття про птахів « Люди весну зустрічають, коли пташки прилітають»

Такі заходи надовго запам’ятовують школярі, вони розвивають гуманне ставлення до птахів, мотивують їх до охорони природи і всього живого, що нас оточує.

Переглядів: 275 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar