<

08:36
Дня пам’яті захисників України.

24 серпня 2019 року Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про відзначення 29 серпня Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Дата приурочена до дня виходу з оточення в Іловайську 29 серпня 2014 року, дня найбільших втрат української армії на Донбасі…

Згадуючи героїчний супротив полеглих побратимів, їхню жертовність в ім’я майбутнього вільної України, правди і справедливості в СЗШ№ 7 (директорка Лисенко М.І.) було заплановано низку заходів, присвячених вшануванню пам’яті павших героїв. Учні прийняли активну участь у проведенні заходів: молодші школярі провели акцію «Передай частинку миру», де виготовляли подарункові сувеніри для захисників, середня ланка – відвідали  місця слави та пам’яті, пов’язані із військовою звитягою українського народу. Для 1-11 класів поведені тематичні години спілкування: «Світ без війни», «Право на життя», спортивні змагання «Естафета звитяги», а одинадцятикласники презентували  проект «Місця пам’яті». Проведені заходи, сприяли патріотичному вихованню майбутніх громадян України.     

Українці — сильна нація, загартована кількасотлітньою боротьбою. Пам’ять про наше героїчне далеке й близьке минуле є важливим елементом національної свідомості, бо вона об’єднує і мобілізує українців. Тож пам’ятаймо про наших полеглих Героїв, які допомагають нам тримати прапор свободи.

 

Переглядів: 119 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar