<

14:01
Дорогі випускники!

         

      Як швидко пролетіли роки. Здається, ще вчора ви стояли на порозі школи такі маленькі, такі крихітні, такі безпорадні. Ще вчора ви трепетно стояли біля батьків, не знаючи, що робити далі. Начебто часу пройшло так мало, адже воно пролетіло, наче одна мить. Поріг цієї школи все той же, а ось ви стали іншими. У цих стінах ви отримали  джерело знань, навчилися розуміти себе і свій внутрішній світ, відстоювати свою точку зору і принципові переконання.

        Ви вже не ті діти, ви дорослі люди, попереду у яких нове, але таке цікаве життя. Попереду багато нових і цікавих доріг, вибрати і пройти які потрібно вже самостійно. Кожна з цих стежок лише тоді приведе до успіху, коли ви дійсно захочете цього, досягнувши найвищого ступеня майстерності в тій справі, яка вам подобається. Нехай же ваш перший крок буде вдалим, адже саме від нього залежить так багато! Нехай кожен прожитий день радує вас  надіями та планами, позитивними емоціями і такими необхідними досягненнями. Що б не сталося, впевнено крокуйте до чітко поставленої мети – і тоді у вас обов'язково все вийде! Поважайте своїх батьків, зберігайте їх традиції і працюйте на славу рідної країни, як це робили великі люди, про яких ви вперше дізналися з шкільних підручників.

        У цей чудовий день  від усього колективу школи хочеться  привітати вас із закінченням школи! Ви пройшли надзвичайно важливий етап, і сьогодні символічно прощаєтеся з безтурботним життям. Попереду у вас самостійний шлях.

       Ви – наше сьогодення і наше майбутнє, тому не бійтеся втілювати всі ваші бажання, все, навіть найсміливіші мрії, в відчутну реальність!

Нехай вас завжди оточує тільки сьогодення: щира любов і міцна дружба. Ми завжди будемо пам'ятати роки, проведені разом з вами.

Переглядів: 164 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar