<

15:09
Екскурсія до музею ДМК

Навчально-пізнавальна екскурсія до музею історії ДМК.

     Незабутнє враження справила на учнів 3-Б класу екскурсія до місцевого музею історії ДМК. До їх уваги була запропонована екскурсія-казка. Екскурсовод розповідала від імені духа-підприємства про історію виникнення заводу, про лихі часи і біди, які спіткали металургійний комбінат і місто під час Другої Світової війни, розповіла про героїчні вчинки металургів і жителів міста на Аульському плацдармі, про воїнів, які загинули в АТО на сході України і героїв, які отримали державні відзнаки. Діти відвідали актову залу музею із сторічною ліпниною, яка зберіглася до наших часів. Дуже зацікавила учнів зала сучасності: діти розглядали макети цехів, цікавилися здобутками металургів, роздивлялися карту партнерства ДМК, відмітили, що завод співпрацює з багатьма країнами світу. Багато учнів впізнали на фото улюблене місце відпочинку ДОК «Лісова казка»

     Наприкінці екскурсії школярів очікував сюрприз: дітям дозволили фотографуватися із музейними експонатами. Вони відчули себе і командирами бронепоїздів, і солдатами, і металургами.

    Висловлюємо подяку робітникам музею, які привітно зустріли молодших школярів і донесли усю інформацію в ігровій формі. Всі дітки висловили побажання відвідати музей ще раз, завітати на квест-програму, навесні.

До скорих зустрічей!

Переглядів: 372 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar