<

10:05
Європейський тиждень сталої енергії / Дні енергії

Європейський тиждень сталої енергії (EU SEW) - найбільший захід, присвячений відновлюваним джерелам енергії та ефективному використанню енергії в Європі та за її межами. Він об'єднує державні органи, приватні компанії, неурядові організації та споживачів для просування ініціатив з енергозбереження та популяризації відновлюваних джерел для отримання чистої, безпечної та ефективної енергії. Щорічні міські Дні сталої енергії в рамках Угоди мерів, подібно як Європейський тиждень сталої енергетики, задумано Європейською Комісією як засіб своєрідної кількаденної «мобілізації» мешканців, політиків, підприємців, представників громадських організацій, щоб усім разом замислитися над перспективами виробництва і споживання енергії в себе в місті, регіоні, країні та світі. Не залишилися осторонь і ми!

20-22.09 в Ліцеї № 7 пройшли  заходи  «Дні сталої енергії», метою яких було
привернення уваги здобувачів освіти до питань охорони навколишнього природного середовища та збереження енергоресурсів, популяризації знань щодо енергоощадності та способів ефективного використання енергії. Серед учнів початкової ланки проведено акцію «Друге життя побутових відходів».
Учні 8-х класів прийняли участь в
ідеатоні « Нові рішення для зеленої енергетики», під час якого
працювали в командах над завданнями, формували основне коло проблем пов’язане із впровадженням проєктів відновлюваних джерел енергії та запропонували рішення для  зеленої енергетики, які можуть бути впроваджені у Кам’янському. Ідеатон  надихнув  здобувачів освіти 7-го ліцею до креативного погляду на цю проблему та до генерації дійсно інноваційних ідей, які варті подальшої уваги. Еко-загін Кам’янського енергетичного фахового коледжу під час зустрічі зі старшокласниками продемонстрували, що лише спільними зусиллями вимислимо нові рішення для розв’язання енергетичних завдань, віднайдемо інклюзивний простір та започаткуємо  нові партнерства для розв’язання енергетичних проблем. 

                                                                      

                                                                      

 

Переглядів: 40 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar