<

15:24
І колядка над землею білим Ангелом летит

Кожна людина завжди з великою любов’ю і душевним трепетом згадує те місце, де вона народилася, домівку, де промайнуло її дитинство. В пам’яті назавжди залишаються у кожного із нас традиції та звичаї, які шанувалися нашим народом за дідів-прадідів. Та ніщо не чарує дитячі душі, не залишається у глибинах пам’яті, а потім згадується протягом усього життя, як участь у традиційних святах.

Різдво – це велика радість, Різдво – це радісні дні – дні милосердя, доброти, всепрощення. Це світле свято, яке люди чекають із трепетом у серці, святкують і зустрічають по-особливому.

Вже традиційними стали у нашій СЗШ №7(директор Лисенко М. І.) святкові привітання з Різдвом Христовим нашими вихованцями вчителів, батьків, учнів.

Дівчатка і хлопчики у святкових національних костюмах співали колядки, щедрівки, декламували колядки батькам та вчителям на батьківській конференції.

14 січня наші колядники(учні 5-А та 5-Б класів) привітали учнів початкової школи з Різдвом Христовим. В залі нагнічувала святкова атмосфера та радість.

Переглядів: 251 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar