<

07:08
ІІІ-й Молодіжний конкурс реклами та PR «CRЕАJТИВ 2019»

ІІІ-й Молодіжний конкурс реклами та

PR «CRЕАJТИВ 2019»

11 квітня 2019 року учні 8-9 класів СЗШ №7 (директор Лисенко М.І.) взяли участь в урочистому підведенні підсумків ІІІ Молодіжного конкурсу реклами та PR «CRЕАJТИВ 2019», яке проходило в Університеті ім.Альфреда Нобеля м. Дніпра.

Учні гідно представили заклад:

– Ванда Анна, Дунда Олексій, Медвідь Марія, Смаглюк Таміла (керівник Рижко Ольга Петрівна) – Диплом в номінації Соціальна реклама. Гострі соціальні проблеми молоді та суспільства за активну участь і творчий підхід, "Віртуальна залежність" (відеоролик);

– Соловей Валерія, Холод Марина (керівник Рижко Ольга Петрівна) – Диплом в номінації Соціальна реклама за активну життєву позицію і креативне розкриття теми, "Віртуальна залежність" (відеоролик);

– Горбачов Кирило (керівник Рижко Ольга Петрівна) – Диплом III ступеня за кращу конкурсну роботу в номінації Соціальна реклама. Екологія. Захист довкілля (відеоролик).

Діти отримали подарунки та багато позитивних вражень від даної події, що і змотивувало школярів проявити свої здібності в галузі економіки наступного навчального року.

Переглядів: 414 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar