<

23:20
ЮНІ НАУКОВЦІ

 

9 січня 2019 року в КЗ Технічний ліцей ім.А.Лигуна зібрались учні, вчителі, наукові керівники, члени експертних комісій, оргкомітет І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт Кам’янського учнівського наукового товариства Дніпропетровського відділення МАН України. Наш заклад представляли Єрьоміна Ярослава, Петриченко Данило, Циба Богдан, Сковородка Олександр, Ванда Анна. Під час конкурсу-захисту учні впевнено представляли свої науково-дослідні роботи, презентували на екранах процеси досліджень, статистику, розрахунки, технічні проекти, демонстрували глибокі знання в сфері обраних для захисту тем.

Загалом представлено 225 науково-дослідницьких проектів у 12 наукових відділеннях та 28 секціях.

Найбільше робіт презентовано у відділеннях комп’ютерних наук, екології та аграрних наук, мовознавства та інших. Як відзначають члени експертних комісій, рівень учнівських науково-дослідних робіт значно змінився з погляду обрання, новизни та актуальності тем досліджень, оформлення робіт, вмінь проводити захист, відповідати на поставлені запитання тощо.

Призові місця на конкурсі отримали 162 учнівські роботи. З них 90 рекомендовано для участі в обласному етапі, який відбудеться протягом лютого 2019 року на базі ВНЗ м. Дніпро.

Ми вдячні учасникам конкурсу-захисту за їх наполегливість, цілеспрямованість, за важливі кроки до наукових відкриттів, науковим керівникам за пошук, підтримку обдарованих учнів, консультативну допомогу, членам журі міського конкурсу-захисту за злагоджену роботу, компетентність, толерантність та професіоналізм!

ТАБЛИЦЯ РЕЗУЛЬТАТІВ

ПІБ учня

Відділення

Секція

Результа-тивність

Керівник

1

Сковородка Олександр

Технічних наук

Авіа- та ракетобудування, машинобудування і робототехніка

ІІІ місце

Рижко О.П.

2

Ванда

Анна

Екології та аграрних наук

Сучасні біотехнології

ХХІ місце

Топчій О.В.

3

Єрьоміна Ярослава

Літературо-знавство, фольклористика та мистецтво-знавство

мистецтвознавство

IІ місце

Бойко М.Л.

4

Циба

Богдан

Комп’ютерні науки

Комп’ютерні системи і мережі

 

IV місце

Топчій О.В.

5

Петриченко Данило

Комп’ютерні науки

Мультимедійні системи, навчальні та ігрові програми

IІ місце

Топчій О.В.

 

Переглядів: 357 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar