<

10:49
«Козацький гарт»

«Козацький гарт»

11 жовтня в Кам'янському відбувся традиційний спортивно-патріотичний фестиваль «Козацький гарт».

Подібні фестивалі в місті стали традиційними. Їх проводять для патріотичного виховання молоді нашого міста, а також так популяризують серед підлітків військово-прикладне багатоборство, пропагують здоровий спосіб життя і привертають всіх до регулярних занять фізкультурою і спортом.

Участь в спортивному заході взяли учні 9-11 класів міських шкіл, а також студенти Каменського з вищого професійного училища, центру підготовки та перепідготовки виробничих кадрів, центру підготовки та перепідготовки виробничих кадрів будівництва та автотранспорту і професійного ліцею. Честь нашої школи представляли учні 9-А класу.
Команди складалися з 10 учасників: 8 юнаків і 2 дівчат. Молодь змагалася в згинанні і розгинанні рук в упорі лежачи, перетягуванні каната, майстер-класах з розбирання та збирання автомата Калашникова, а також наданні першої невідкладної тактичної медичної допомоги. Переможців визначали за загальною кількістю балів, зароблених командою.

Подібні фестивалі спияють відродженню духовності та патріотизму, вихованню молоді на кращих традиціях українського народу, розвитку спортивних якостей та сили духу.

Переглядів: 223 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar