<

13:31
«Ми проти насилля! Ми за мир!»

 3 метою популяризації правової освіти серед учнівської молоді, привернення уваги громадськості до проблем насильства в суспільстві і в сім’ї з 17 по 21 жовтня 2022 року в  комунальному закладі «Ліцей №7» Кам`янської міської ради (директор Лілія МАТУХНО) було проведено акцію «Тиждень протидії насильства». 

Психологічною службою ліцею  оформлено тематичний інформаційний куточок: «Протидія жорстокому поводженню з дітьми», «Ми проти насилля! Ми за мир!».

Практичним психологом Кобець К.В. проведено заняття з профілактики насильства «Що таке добре, що таке погано» для здобувачів освіти початкової ланки.

«Попередження насильства в сім`ї»,- тема виховної години,яку провели класні керівники для здобувачів освіти 2-11 класів.

Також на сайті ліцею була проведена онлайн- просвіта батьків «Батьківське щастя: виховання без насильства».

На постійній основі, в фойє школи працює «Скринька Довіри» - місце, де учні можуть розмістити побажання, претензії або запитання, які їх турбують.

Комплекс проведених заходів, спонукав учнів до аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяв вихованню в учнів людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків.

Соціально-психологічна служба:                                  Кобець К.В

                                                                                    Непийвода Д.О.

Переглядів: 93 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar