<

16:13
Місячник здоров’язбережувальних технологій та основ безпеки життєдіяльності

В рамках місячника здоров’язбережувальних технологій та основ безпеки життєдіяльності в Ліцеї №7 пройшли просвітницько –інформаційні заходи,  присвячені сучасним проблемам зміцнення та збереження життя і здоров'я: безпековим питанням, проблемам сучасної молоді, шляхам зміцнення та методиці навчання основам здоров'я.  Під час місячника проведені спортивні заходи, зустрічі з працівниками ДСНС, фахівцями «Центру молодіжних ініціатив».

 Так з 08.09 по 15.08.23 проходив тиждень фізичної культури та спорту . Він як завжди був яскравим, емоційним, веселим та дуже спортивним.

08.09 - пройшло урочисте відкриття Тижня фізичної культури та спорту, де вчителі фізкультури привітали учнів з цім тижнем, оголосили план заходів і змагань, та презентували фото- колажі найкращих спортсменів нашого ліцею.

                                                           

11.09. та 12.09 – проведені змагання з аерболу між 5-6 та 7-8 класами. У цих змаганнях перемогли:

 

Категорія 5-6 класи :

1 місце – 5-А клас

2 місце – 6-А клас

Категорія 7-8 класи:

1 місце – 8-А клас

2 місце – 7-А клас

                                        

13.09 були проведені стрілецькі змагання «Снайпер» в рамках презентації роботи гуртка «Сокіл «Джура»». Переможцем змагань став 5-А клас.

14.09 – для старших класів (9-11)  проведено День здоров’я  у с. Галушківка на етно-хуторі «Козацька Січ», в рамках дня приймали участь у квесті «Спортивна карта», змагання з Доджболу, «Веселі танці».

                                       

15.09 – у спортивній залі відбулися змагання «Веселі старти» між командами 3-4 х класів. Діти дуже відповідально поставилися до змагань, вони викладались на повну. Мабуть тому й перемогла дружба. До кінця стартів команди підійшли з однаковим рахунком.

                                    

Також, на протязі всього тижня проходив конкурс малюнків «Олімпійський рух: історія сьогодення.» Переможцями стали: Сивоконь Валерія 9-А клас та Волощенко Катерина 11 клас.

По закінченню спортивного тижня можна сміливо сказати, що наші діти не просто полюбляють спорт, але й дуже потужно та цілеспрямовано прагнуть досягати намічених цілей.

14 вересня здобувачі освіти долучились до проєкту «Тримаємо стрій», який реалізований за підтримки програми «Український фонд швидкого реагування» та координаціїї «Центру молодіжних ініціатив», де ліцеїсти прийняли участь у тренінгу з безпеки на протимінну тематику.

16 вересня представниками ДСНС проведений урок безпеки для учнів початкових класів, який підвищив обізнаність здобувачів освіти з питань запобігання надзвичайним ситуаціям та дій у разі їх виникнення.

                           

18 вересня  відбулась  зустріч здобувачів освіти 10  класу з працівниками служби з надзвичайних ситуацій, спрямована на формування базових знань та навичок з цивільного захисту, безпеки їхньої життєдіяльності, техніки безпеки та правил поведінки під час екстремальних ситуацій.

 

Варто пам'ятати, що невід’ємною частиною здорового способу життя є високі моральні та етичні цінності людини. Велику увагу треба приділяти формуванню свідомості особистості. Адже, якщо кожна особистість буде вести здоровий спосіб життя, то тоді все наше суспільство буде здоровим.

Завдяки таким заходам ми виховуємо здорову сміливу націю, яка завжди буде відстоювати інтереси своєї держави, України.

Переглядів: 37 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar