<

11:33
НА ДОРОЗІ ДРІБНИЦЬ НЕМАЄ

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому  з 27 січня по 31 січня 2020 року був проведений Тиждень безпеки дорожнього руху.


Завдання Тижня безпеки дорожнього руху – нагадати учням,батькам та вчителям про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Усі заходи мали на меті привернення уваги суспільства до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.

В ході тижня були проведені бесіди «Дотримання правил безпеки дорожнього руху в зимовий період – запорука життя» для учнів 1-11 класів, організована гра «Знайомство з дорожніми знаками» для учнів 1 класів, проведені рольові ігри «Ми-пішоходи», «Ми - пасажири», «Безпечна дорога до школи та додому» для учнів 2 класів, практичне заняття «Моделювання ситуацій дорожнього руху» »для учнів 3 класів, конкурс «На кращого знавця правил дорожнього руху» для учнів 4 класів.

В шкільній бібліотеці організовано виставку літератури на допомогу учням та вчителям «Безпека на дорогах дорожнього руху.

Переглядів: 236 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar