<

14:34
«Назустріч мрії»

Міжнародний Благодійний Фонд «Сильні Духом» проводить реабілітацію тяжко хворих дітей та має позитивні результати у щорічному супроводженні понад 500 дітей завдяки сучасним психотерапевтичним методикам і технологіям: через гру, різноманітних казкових персонажів, клоунів, декорації, за допомогою яким налаштовуються на одужання, включаються у позитивну казкову програму здоров’я, забувають про свою хворобу.

Систематичну участь у благодійних програмах  приймають діти, які знаходяться на лікуванні в лікарні «ОХМАТДИТ», центрах СНІДу, онкологічних, неврологічних, токсикологічних  та педіатричних відділеннях медичних установ України та діти, які постраждали під час бойових дій на сході країни.

Шановні учні, педагоги, батьки !

     Дякуємо вам за активну участь у зборі коштів для підтримки благодійних програм у рамках проведення всеукраїнської щорічної благодійної акції «Назустріч мрії» для онкохворих дітей та дітей, які постраждали під час антитерористичної операції. Завдяки вашим добрим і відкритим серцям ми долучаємося до допомоги тим, хто її дуже потребує. Завдяки підтримці Благодійної акції «Назустріч мрії», є можливість фінансувати благодійні програми спрямовані на пришвидшення одужанню дітей.

        Ваша допомога є важливим свідченням небайдужості, доброти та надії на кращі часи!

 

Переглядів: 198 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar