<

07:14
«Під небом Парижа»

«Під небом Парижа»

09 квітня в Центрі позашкільної роботи та дитячої творчості пройшов п’ятнадцятий традиційний щорічний фестиваль французької мови «Під небом Парижа», метою якого є популяризація культурних традицій Франції та французької мови, а також підтримка обдарованої творчої молоді. У фестивалі приймали участь дев’ять шкіл міста (СЗШ№7, 19,27,29,30,44, гімназії№11 та 39, колегіуму №16), в яких вивчається французька мова. А також завітали поважні гості: дипломат Посольства Франції в Україні, аташе з питань співробітництва в галузі французької мови пан Фабрис Пьото; Генеральний секретар Асоціації викладачів французької мови в Україні Бурмістенко Тетяна Вікторівна, а також Президент Асоціації викладачів французької мови в Україні Гейко Тетяна Миколаївна.

У фойє Центру позашкільної роботи до уваги гостей фестивалю була організована виставка дитячих малюнків.

Свято видалося настільки захоплюючим, що глядачі не могли всидіти на місці - співали і танцювали разом з артистами. А у фіналі концертної програми всі учасники фестивалю, а їх було 160, отримали із рук аташе дипломи. Активними учасниками були учні 6-А класу нашої школи Скляр Діана, Дарадан Каріна, Гаманюк Каріна, Лисенко Анатолій ( під керівництвом Горбачової В.М. та Дерун С.І.).

  • заключному слові Фабріс Пьото відзначив, що це був найяскравіший фестиваль із тих, що він бачив в містах України, він захоплений від вибору пісень виконавцями, адже прозвучала сучасна музика, тож деякі композиції пан Фабріс почув вперше саме на нашому фестивалі. Отже, сподіваємося, що чудова «подорож» у світ французької пісні, що подарувала так багато позитивних емоцій, буде початком нового етапу співпраці учителів та учнів Кам’янського з Посольством Франції та Асоціацією викладачів французької мови в країні.
Переглядів: 320 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar