<

12:55
"Щастя – це мир"

Найбільше у світі щастя – це мир

Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети 21 вересня. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою. Адже найбільше у світі щастя – це мир!

Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

У цей непростий час колектив ліцею№7 (директор Лілія Матухно) зичить усім українцям мирного неба, оскільки воно відкриває перед людством перспективи, не зводячи їх до боротьби за виживання! Нехай навіть тінь зла не торкнеться ваших домівок, нехай над головою синіє мирне небо, без ворожих ракет. Бажаємо всім нових відкриттів, які зупинять біди, хвороби і катаклізми, щоб щасливо зростали діти й не бачили жаху війни! Бажаємо творити добро у кожній сфері діяльності, адже це наша країна, наша земля – нам з вами тут жити! Нехай ваше життя буде красивим, яскравим і спокійним!

" />" />" />" />" />

Переглядів: 104 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar