<

10:49
«Шкільний офіцер поліції»

Протягом двох тижнів в Ліцеї проходили зустрічі здобувачів освіти з шкільними офіцерами поліції. Головними завданням яких є створення безпечного середовища у загальноосвітніх навчальних закладах, спілкування з учнями, розв’язання конфліктів між дітьми, учителями та іншими працівниками шкіл, виховання їх як відповідальних та свідомих громадян. Для учнів 1 – А класу зустріч відбулася в офлайн форматі на тему «10 головних правил безпеки». Пані Наталія, офіцер поліції, розповіла здобувачам освіти, що їм потрібно знати під час перебування у навчальному закладі та вдома, ідучи на навчання та повертаючись з нього, гуляючи на вулиці. Також діти дізналися, як уберегти власні речі та чи можна розмовляти із незнайомцями тощо. Для здобувачів освіти 6 – 7 класів зустріч відбулася у форматі ZOOM - конференції на тему «Причини правопорушень серед підлітків та їх попередження». Бесіда вийшла дуже жвавою – учні дивилися презентацію, яку правоохоронці підготували для них, та відповідали на запитання: що потрібно робити  запропонованій ситуації, а чого навпаки – робити у жодному разі не можна. З бесіди учні зробили висновок, що найдорожчий скарб людини – її життя і
здоров’я. Під час офлайн зустрічі на тему «Базова самооборона. Межі допустимої самооборони» здобувачі освіти 9 – 11 класів ставили поліцейським багато запитань на теми, які їх турбують.
 

 Наприкінці зустрічі шкільні офіцери поліції побажали учням веселих і безпечних канікул, ті ж у свою чергу подякували за цікаву зустріч.
 

 Учасники зустрічей – здобувачі освіти та педагоги – висловили загальну думку щодо важливості впровадження нової ініціативи «Шкільний офіцер поліції» та виявили готовність і велике бажання до подальшої співпраці з офіцерами поліції, які проводили заняття, за багатьма важливими для безпечного життя темами.

Переглядів: 66 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar