<

13:47
Школа партнерства

Як два крила у птаха, що допомагають йому вільно літати в безмежному просторі, так сім’я і школа створюють оптимальне освітнє середовище для вільного та повноцінного розвитку особистості школяра.

Співпраця учителів, учнів та батьків є важливою умовою ефективної навчально-виховної роботи, спрямованої на створення атмосфери доброзичливості та взаєморозуміння.

Шкільна родина СЗШ №7 зібралася на батьківські збори, які пройшли у новому форматі. Адміністрація школи та педагогічний колектив вирішили провести такі собі батьківські посиденьки в рамках роботи «Школи партнерства», де у неформальній обстановці обговорити актуальні питання.

На початку учні 5-А класу привітали всіх з наступаючими святами, влаштувавши вертепне дійство, яке перейшло в новорічне шоу від учнів 8-А. Обговорили питання і педагогіки партнерства. Директор школи М.І. Лисенко звітувала перед батьківською громадськістю про роботу, яка була виконана впродовж І півріччя. М.Л. Бойко, заступник директора, розповіла присутнім про досягнення у навчальній та виховній роботі ( призерів всеукраїнських предметних олімпіад різного рівня, переможців різних конкурсів з образотворчого, ужиткового, танцювального та вокального мистецтва, спортивних змагань). Всі були в захваті від побаченого, батьки пишалися своїми дітьми, мали змогу розділити їх успіх. Захід пройшов у теплій та затишній атмосфері.

Отже, значну роль у вихованні та навчанні школярів варто відвести спільним діям закладу освіти та сім’ї, ефективність яких залежить від особливостей організації роботи з батьками в сучасній школі.

Переглядів: 209 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar