<

12:58
Ти добра людина, ти – ВОЛОНТЕР!

Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

     Сьогоднішньому волонтерському руху в Україні мало аналогів не тільки в країнах колишнього СРСР, а й на Заході, звідки, власне, й прийшов термін «волонтерство». Слово «волонтер» походить від французського volontaire (доброволець), яке в свою чергу запозичено з латинського voluntarius (voluntas – вільне волевиявлення, volō –бажання, намір). Тобто волонтерство — добровільна безкорисна суспільно важлива діяльність.

        Українські волонтери на сьогоднішній день це ті, хто своєю добровільною, самовідданою працею кожен день робить країну сильнішою. 
В останні роки, ще з часів Майдану і Революції Гідності, для нашої країни потужний волонтерський рух став взірцем громадянської позиції і самоорганізації суспільства..

 Уся країна пишається нашими волонтерами, цими завзятими людьми з відкритим серцем і доброю волею, які присвятили своє життя служінню та ідеї гуманності.  Ми також не можемо стояти осторонь і усією родиною ліцею, діти, вчителі, батьки  намагаємося зробити свій внесок  на шляху до Перемоги. Справжню ціну волонтерам тепер знають всі, особливо наші військовослужбовці, які захищають країну російсько-терористичної агресії. Завдяки волонтерському руху, який є унікальною армією забезпечення і допомоги, врятовано тисячі життів, а Збройні Сили відчувають постійну надійну підтримку і турботу

    Ліцей № 7 ( директор Лілія Матухно) долучається до привітання  та бажаємо всім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і миру в нашій країні!

Ти твориш добро, даруючи радість усім,

Ти ділишся щастям і серцем своїм.

Ти твориш добро, даруєш надію,

Ти твориш любов, ти здійснюєш мрії.

Ти рук не опустиш, ти йдеш до мети,

Щаслива дитина, щасливий і ти.

З дитячих сердець погане ти стер,

Ти добра людина, ти – ВОЛОНТЕР!

Переглядів: 87 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar