<

21:04
Тиждень безпеки дорожнього руху «Твій друг – безпечний рух»

   Навчання правилам дорожнього руху - це життєва необхідність, тому різні заходи по ПДР завжди актуальні. З метою підвищення безпеки здобувачів освіти в Ліцеї з 15 по 19 травня 2023 року проведено тиждень безпеки дорожнього руху під гаслом «Твій друг – безпечний рух».

   Основною метою проведення тижня є формування навичок безпечної поведінки на дорогах, адаптації підлітків до транспортного середовища. Розроблена система профілактики дорожньо-транспортного травматизму та
вивчення правил дорожнього руху, які розглядаються як складова частина виховання загальної культури підлітка.
   
Рішення завдань тижня безпеки здійснювалось через такі форми роботи:конкурс малюнків на асфальті «Правила дорожнього руху знай  — життя та здоров’я зберігай», перегляд соціальних відеороликів «Безпечна країна», «Безпека на дорозі – понад усе», вуличний марафон «Дорожні знаки та їх значення», година спілкування на тему «Твій друг – дорожній рух».

   Проведення Тижня показало, що здобувачі освіти в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок правил дорожнього руху.

Переглядів: 82 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar