<

09:28
Участь у міжнародній акції «16 днів проти насильства»

 

       В період з 25 листопада по 10 грудня 2020 року в КЗ «СЗШ№7» проведено акцію «16 днів проти насильства». В рамках якої учні 1-4 класів прийняли участь в конкурсі малюнків «Щаслива родина – простір без насильства», а учні 5-11 класів- в конкурсі інформаційних колажів «Ми проти насильства. Ми за любов і доброту!»

        З  метою підвищення рівня проінформованості учасників щодо проблем попередження насильства в сім’ї учні 5-11 класів прийняли активну участь в  Єдиній виховній годині «Життя – найдорожча цінність» з переглядом відеофільму «Станція призначення – Життя»

Соціально-педагогічною службою школи підготовлені навчальні тренінги « Булінг- мовчати не треба», «Насильство. Види насильства. Як захистити себе» та  проведено анкетування «Явища шкільного та домашнього насильства» з метою виявлення обізнаності школярів про насильство в сім'ї та школі.

Актуалізувати знання про конфлікт у соціальних мережах та його причини, розвивати навички безконфліктного спілкування в мережі в учнів  9 класів допомогло заняття з елементами тренінгу «Попередження конфліктів у соціальних мережах».

          Підсумком акції стало проведення 10 грудня Єдиного уроку для учнів 3 – 11 класів, присвяченого захисту дітей від сексуального насильства та традиційний флешмоб «Ми проти насилля. Ми за мир і дружбу»,  який був втіленням теплоти, взаєморозуміння та добра в учнівських відносинах.

Переглядів: 144 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar