<

12:01
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ! ! !

Національною поліцією України приділяється особлива увага діяльності, спрямованої на захист прав та інтересів дітей, створення безпечного дитячого середовища та встановлення місцезнаходження дітей, зокрема й тих, які у результаті військових дій зникли безвісти чи з якими втрачений зв'язок. 

З початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України до органів поліції надійшло 11 257 звернень щодо зникнення 11 442 дітей. Наразі в активному розшуку перебуває 381 дитина. 

Крім того, за інформацією Національного інформаційного бюро 19 544 українських дітей депортовано (за даними з відкритих джерел, озвучених рф, 744 000 дітей, близько 5 мільйонів людей загалом) та/або незаконно переміщено. За даними різних міжнародних організацій більше ніж 2 мільйона дітей переїхали в сусідні країни та близько 3 мільйонів дітей переміщеними, що складає понад половину дитячого населення України. є внутрішньо 

У зв'язку із чим Управлінням ювенальної превенції Національної поліції України спільно з компанією «Find My Parent» розроблено мобільний додаток Reunite Ukraine» для пошуку осіб, зокрема дітей, які безвісти зникли, а також возз'єднання членів сімей, які були внутрішньо переміщені, виїхали за межі України або були незаконно депортовані до російської федерації, білорусі чи тимчасово окупованих територій.

 

Відповідно до листа директорату дошкільної, шкільної, позашкільної інклюзивної освіти Міністерства освіти i науки України від 11.04.2023 No 4/1064-23 "Про впровадження у практичну діяльність мобільного застосунку", зареєстрованого 12.04.2023 3a No 2535/0/210-23, інформуємо про можливість використання мобільного застосунку "Reunite Ukraine", який можна завантажити за посиланнями: 

App Store (iOS);

Google Play (Android).

Детальніше про проєкт за посиланням: https://findmyparent.org/homepage- reunite-ukraine/. 

Переглядів: 134 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar