<

13:51
Всесвітній день доброти

Творити добрі справи – неймовірно просто, добро не вимірюється грошима, часом – не вимагає багато часу і сил, головне – почати.

     

   Всесвітній день доброти  відзначається щорічно 13 листопада. За словами його засновників Всесвітній день Доброти має на меті сприяти об'єднанню. Адже тільки на основі щиро добрих справ і вчинків можна досягти єдності і взаєморозуміння, зберігши при цьому самобутність і унікальність.

    Не залишились осторонь і ми… В комунальному закладі «Ліцей №7» (директор Лілія Матухно) пройшли інтерактивні уроки та тренінги під час яких було підняте питання, що в сучасному високотехнологічному і швидкісному світі все частіше людські почуття та моральні якості відходять на другий план, і зокрема – доброти серед нас стало набагато менше – цей факт, на жаль, очевидний. Тому сьогоднішнє свято – ще один привід згадати про такій якості і категорії людських відносин як Доброта, щоб допомогти людям усвідомити, що робити добро – це зовсім нескладно, а результат у добрих справ і вчинків колосальний. Навіть просто добра усмішка незнайомій людині – вже здатна творити чудеса, в тому числі й для самої людини, хто це Добро робить. Адже крім того, що добрі справи підвищують всім настрій, вони ще й як не можна краще впливають на самопочуття, підвищують життєвий тонус.

Переглядів: 28 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar