<

09:17
Всесвітній день письменника

Читати не шкідливо — шкідливо не читати!

Щорічно 3 березня відзначається Всесвітній день письменника (World Day of the writer). Це свято людей, які вміють перетворювати свої думки в красиві слова, створюють справжні бестселери і підкорюють мільйони читачів.

Його святкують у багатьох країнах світу, а в Україну воно прийшло завдяки зусиллям громадських діячів, передусім українській письменниці Лариси Ніцой.

До Дня письменника в ліцеї №7 (директор Лілія Матухно) для здобувачів освіти проведено літературну мандрівку "Сторінками українського письменства". Під час якої лунала прекрасна поезія, а також було запропоновано познайомитися з книгами українських письменників, які нагороджені відзнакою «Золоті письменники України». Серед них є і відомі автори, які пишуть для дітей, а знайомство з іншими буде для наших читачів справжнім відкриттям.

«Золоті письменники України» — українська літературна відзнака започаткована у 2012 році, яка вручається українським письменникам. Цю нагороду отримали вже більш як п’ятдесят майстрів пера.

А наших любих читайликів гостинно чекає бібліотека, де кожен зможе вибрати собі книгу до смаку. Адже любов до читання виховується з дитинства і починається саме в дитячій бібліотеці.

Переглядів: 59 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar