<

13:11
Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

З 01.10.2023 по 01.11.2023р в Ліцеї №7 проходив Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом: «Вірю в майбутнє твоє, Україно!». Мета: формування в здобувачів освіти національної ідентичності, самобутності, любові до державної мови, поваги до культурного та історичного минулого України.

     Місячник шкільних бібліотек в ліцеї розпочався з інформаційного повідомлення про план проведення заходів в рамках Всеукраїнського місячника. Майже всі заходи проводились в співпраці із педагогічним колективом ліцею.

     Учні ліцею та педагоги мали змогу оглянути книжкову виставку  «Це моя Україна, це моя Батьківщина», яку підготувала  бібліотекар ліцею.

     Учні 4-7 класів із задоволенням намалювали малюнки для конкурсу «В нашім серці Україна».

  

Взяли участь у фотоконкурсі «Наша спільна мрія - вільна Україна».

  

      Учні 4-х класів здійснили подорож до країни казок в рамках пеленгу «Книга твій друг» Здобувачі освіти відвідали міську бібліотеку, де дізналися багато нового та цікавого, поринувши у  чарівний світ книги.

      Мовний майданчик «Мандрівка в країну писемності», проведений для старшокласників, дав змогу зануритися в незвичайний і безмежний океан рідної мови.

     Літературне дежа-вю « Казкова країна» сприяло формуванню моральних якостей школярів засобами літератури, їхньої національній самоідентифікації, розумінню значення української мови та іноземних мов в опануванні здобутків світової культури.

 

Переглядів: 30 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar