<

12:04
«Життя – це наш безцінний скарб».

Сьогодні, як ніколи, підвищується роль освіти у підготовці школярів до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, а екологічна ситуація з кожним роком погіршується. Життєве  необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я.

 Протягом тижня у СЗШ № 7 з 15 по 19 листопада було проведено Тиждень знань з безпеки життєдіяльності під гаслом «Життя – це наш безцінний скарб».

В рамках Тижня було проведено: практичне заняття на ГПД з відзначенням безпечних місць на шкільному подвір’ї   «Де можна гратися, а де ні»; вікторина для учнів 2х класів «Правила поведінки в побуті»; калейдоскоп малюнків серед учнів 3 – 4 класів «Безпека в умовах карантину»; випуск стінгазети на ГПД 1х класів «Знати, щоб попередити»; діагностика психічного стану дітей та заняття з елементами тренінгу «Вчуся управляти собою»; виховна година для учнів 5 – 11 класів Online «Убезпеч своє життя»; бесіда з медичною сестрою «Хто такий Ковід, як себе уберегти».

Неможливо передбачити всі сиуації, які можуть загрожувати життю та здоров’ю дитини. Ми й не ставили собі це за мету, а намагалися лише розглянути найтиповіші ситуації та основні правила запобігання небезпеки.

           

Переглядів: 136 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar