<

18:50
Зірка на ім'я Леся

    Лариса Петрівна Косач-Квітка, велика українська поетеса, відома світові під іменем Лесі Українки. Вона є однією з найвизначніших постатей в національній літературі. Своїм талантом і працею звеличує дух народу.

З 22 по 26 лютого в СЗШ №7 (директор Лисенко М.І) проведено тематичний тиждень  до 150- річчя  від дня народження Лесі Українки під гаслом «Ні! Я жива! Я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає!»  Під час уроків української мови та літератури вчителі провели медіа-анонс «Творчість як мірило життя».

Незабутнє дійство поетичних рядків відбулося під час проведення  флешмобу «Читаємо Лесю Українку». Цікавими фактами із життя і творчості поетеси була насичена гра-квест «Миті яскравого життя» для учнів 7-8 класів.

Віртуальна книжкова виставка «Літературна спадщина Лесі Українки», яка пройшла в бібліотеці дала змогу познайомитися читачам з літературним надбанням видатної особистості.

Уроки-дослідження (творча спадщина Л. Українки) та години спілкування «Хотіла б я піснею стати» сформували в учнів почуття патріотичності та гордості за незламність духу і велику силу волі  легендарної жінки України.

Відвідавши  музично-драматичний театр ім. Лесі Українки та взявши  участь у Всеукраїнському арт - челенджі «Слово, чому ти не твердая криця!», старшокласники  зрозуміли  настільки вона  різна й багатогранна, що ніколи не вистачить часу, щоби пізнати її повністю.

Переглядів: 130 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar