<

   Сучасні діти змінили ігри на подвір'ї на спілкування в месенджерах, а м’яч — на смартфон. За таких умов уроки фізкультури мають додаткову місію — не просто двічі-тричі на тиждень змушувати школярів рухатися, а й заохотити та призвичаїти їх до фізичної активності, здорового способу життя.

    Нестандартно пройшов урок фізкультури в 8-Б класі (СЗШ№7). Учні, разом з вчителем фізичної культури Шин І.Л., відвідали відкритий льодовий каток. Катання на ковзанах  - це спорт та відпочинок одночасно. Завдяки такому відмінному поєднанню, цей вид рухової активності дозволив весело і з користю для здоров'я провести час на льоду. Катання на ковзанах дуже добре зміцнює м'язи і підтримує їх у тонусі. А також дуже корисно для легенів, серця і всієї систе ... Читать дальше »

Переглядів: 128 | Додав: andreitonoian | Дата: 24.01.2022 | Коментарі (0)

Соборна Україна нині незалежна,

Як квітка синьо-жовта розцвіла.

 

    День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.

   З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, нацiональної свiдомостi, людської гiдностi, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України, в СЗШ №7 проведено єдину годину спілкування (1-11 класи) «Соборність в душах, єдність ... Читать дальше »

Переглядів: 115 | Додав: andreitonoian | Дата: 24.01.2022 | Коментарі (0)

    15.01.2021 року відбувся міський етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України який є одним із провідних заходів МАН. Конкурс проводиться з метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку дітей країни, виховання їх у дусі патріотизму і демократичних цінностей, створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації.

  Основними завданнями конкурсу є виявлення і підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально й творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції учнів, виховання в них самостійності, наполегливості, вміння формувати й обстоювати власну думку.

< ... Читать дальше »

Переглядів: 120 | Додав: andreitonoian | Дата: 24.01.2022 | Коментарі (0)