<

22:18
Безпечний Інтернет

   Інтернет надає дітям та молоді неймовірні можливості для здійснення відкриттів, спілкування й творчості.
Проте, сьогодні він містить величезну кількість інформації, причому далеко не завжди безпечної. У зв'язку із цим виникає проблема забезпечення безпеки дітей.
   8-10  лютого у СЗШ №7 проведено ряд заходів для учнів з метою поглиблення їх знань про безпечний Інтернет.
Молодші школярі подивилися мультфільми про безпечне користування Інтернетом: «Нові корисні підказки. Увага! Інтернет!», «Безпечний Інтернет. Найжахливіший тиждень Петрика», дізналися більше про Інтернет-культуру, пригадали правила  Інтернет-спілкування та дали обіцянки їх дотримуватись, а також познайомилися з цікавими, а головне, безпечними Інтернет-ресурсами. Після перегляду діти відповідали на поставлені запитання, розповідали цікаві історії, пов’язані з використанням Інтернету.
   Для старших учнів проводилися онлайн-конференції «Неприємності в мережі Інтернет»  та відео-уроки на тему: «Інтернет - користь чи прихована небезпека» з метою ознайомлення учнів з правилами поведінки в Інтернеті. Учні охоче обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному  житті, визначали шляхи попередження негативного впливу роботи в Інтернеті, ознайомилися з інформацією щодо безпечного використання сайтів для підлітків.
   Проведені заходи дозволяють зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращої і більш безпечної онлайн-спільноти.

Переглядів: 121 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar