<

   Інтернет надає дітям та молоді неймовірні можливості для здійснення відкриттів, спілкування й творчості.
Проте, сьогодні він містить величезну кількість інформації, причому далеко не завжди безпечної. У зв'язку із цим виникає проблема забезпечення безпеки дітей.
   8-10  лютого у СЗШ №7 проведено ряд заходів для учнів з метою поглиблення їх знань про безпечний Інтернет.
Молодші школярі подивилися мультфільми про безпечне користування Інтернетом: «Нові корисні підказки. Увага! Інтернет!», «Безпечний Інтернет. Найжахливіший тиждень Петрика», дізналися більше про Інтернет-культуру, пригадали правила  Інтернет-спілкування та дали обіцянки їх дотримуватись, а також познайомилися з цікавими, а головне, безпечними Інтернет-ресурсами. Після перегляду діти відповідали на поставлені запитання, розповідали цікаві історії, пов’ ... Читать дальше »

Переглядів: 119 | Додав: andreitonoian | Дата: 10.02.2022 | Коментарі (0)

   8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Ця міжнародна ініціатива виникла у 2004 році і відзначається щорічно у другий день другого тижня лютого.
   Сучасні діти не можуть уявити своє життя без інтернету, і завдання педагогів та батьків навчити їх безпечно та відповідально користуватися всесвітньою мережею.
Педагоги СЗШ№7 активно долучилися до Всеукраїнського онлайн-флешмобу освітян, присвяченого Дню безпечного Інтернету, який проходив в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України.
    Під час заходу були презентовані можливості цифрових інструментів Google Workspace for Education, «Посібник із безпеки дітей в Інтернеті». Також учасники виконували вправи у віртуальних кімнатах, отримали рекомендації щодо обережності та відповідальності під час роботи в Інтернеті, ... Читать дальше »

Переглядів: 112 | Додав: andreitonoian | Дата: 10.02.2022 | Коментарі (0)