<

16:03
«Різдвяний Вертеп»

   Всі ми добре знаємо,що традиції і звичаї народу - це ті прикмети, по яких він розпізнається не тільки в сучасному та його історичному минулому. В час духовного відродження нашої країни все уважніше вдивляємось в нашу історію, все частіше звертаємось до досвіду попередніх поколінь.

   Новорічно – Різдвяні свята – це велика радість, радісні дні –дні милосердя, доброти, всепрощення. Це світлі свята, які люди чекають з трепетом в серці, святкують і зустрічають по-особливому. Уже традиційними стали в СЗШ №7 святкові вистави – «Різдвяний Вертеп», який представляють учні закладу.

Цього року здобувачі освіти 4-Б класу привітали вчителів, батьків з Вертепом з колядками та щедрівками. Дівчатка і хлопчики в національних та карнавальних костюмах співали колядки, щедрівки, «водили козу»,танцювали, славили Небесну Дитину.Засівальники прийшли зі святковим настроєм та добрими побажаннями. Діти нагадали про традиції різдвяних віншувань, про народження Ісуса Христа. Привітали присутніх і побажали міцного здоров‘я і достатку родинам, добра і злагоди Україні.

Переглядів: 133 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar