<

21:16
Safer Internet Day

   8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Ця міжнародна ініціатива виникла у 2004 році і відзначається щорічно у другий день другого тижня лютого.
   Сучасні діти не можуть уявити своє життя без інтернету, і завдання педагогів та батьків навчити їх безпечно та відповідально користуватися всесвітньою мережею.
Педагоги СЗШ№7 активно долучилися до Всеукраїнського онлайн-флешмобу освітян, присвяченого Дню безпечного Інтернету, який проходив в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України.
    Під час заходу були презентовані можливості цифрових інструментів Google Workspace for Education, «Посібник із безпеки дітей в Інтернеті». Також учасники виконували вправи у віртуальних кімнатах, отримали рекомендації щодо обережності та відповідальності під час роботи в Інтернеті, дізналися як використати готові методичні рішення для формування навичок інформаційної безпеки, отримали підготовлений кейс для впровадження в освітній діяльності. Прийняли участь у встановлені рекорду України щодо виконання освітянами цифрових вправ у віртуальних кімнатах Google for Education.

Висловлюємо вдячність організаторам флешмобу за надані матеріали.

Переглядів: 113 | Додав: andreitonoian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar