<

    Одним із завдань сучасної шкільної правової освіти є вміння учня орієнтуватись у величезному потоці інформації. Навчити цього лише на уроці правознавства просто неможливо, тому в нашому закладі щорічно проводиться Тиждень правознавства, який включає в себе комплекс різноманітних форм позакласної роботи.

  Вчителем правознавства Грицай Л.Є проведено Всеукраїнський урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини у 9-10 класах. Під час проведення Всеукраїнського уроку акцентовано увагу на те, що основна мета нашої держави – навчити людей, які в ній проживають, не тільки користуватися правами, але і дотримуватися правової поведінки у відносинах з іншими людьми, установами.

... Читать дальше »

Переглядів: 140 | Додав: andreitonoian | Дата: 13.12.2021 | Коментарі (0)

    З 25 листопада по 10 грудня 2021 року в закладі проведена акція «16 днів проти насильства». Задля запобігання випадків насилля у сім’ї та школі серед учнів 1-11 класів було проведено Єдину виховну годину «Життя – найдорожча цінність» (охоплено 520 учнів, 20 педагогів).
   Соціально-психологічною службою проведено годину спілкування серед учнів 9-10 класів щодо існуючих методів толерантної та ненасильницької поведінки «Толерантність, об’єднаймо зусилля» (задіяно 50 учнів, 5 педагогів), на якій висвітлено ознаки збалансованої моделі поведінки серед школярів під час освітнього процесу. Актуалізувати знання батьків про існуючі методи як уберегти дітей від шкідливих матеріалів, кібербулінгу, суїцидальних  інтернет-спілок, сексуального насильства вдалося завдяки просвітницькій роботі психологічної служби разом з клас ... Читать дальше »

Переглядів: 132 | Додав: andreitonoian | Дата: 13.12.2021 | Коментарі (0)